Eén van de meest gelezen Young Adult serie van deze tijd

Goed nieuws! Op uiterlijk 10 juni 2018 brengt EasierStudy haar eerste cursus Engels uit. Deze zal te volgen zijn via de website. De cursus is geschikt voor iedereen die Engels wil kunnen spreken/lezen/schrijven/luisteren op A2 niveau. Meer weten? Lees snel verder!

Wanneer is deze cursus geschikt voor jou?

Hou je van Young Adult boeken en zou je ze graag in het Engels lezen, maar vind je dit nog te lastig? Kun je de grammatica regels maar niet onthouden? Heb je talloze dingen geprobeerd om beter te worden in Engels, en lukt het maar niet? Dan is een cursus Engels iets voor jou! De focus ligt namelijk niet op het aanleren van woorden en grammaticaregels, maar op wat belangrijk is: communicatie. Door middel van interessante onderwerpen leer je de cultuur van de Engelstalige landen beter kennen en ben je tegelijkertijd bezig met het leren van de taal zelf. Je kunt leren op jouw moment, als je de cursus eenmaal aangeschaft hebt, kun je hem namelijk voor altijd blijven gebruiken.

De cursus zal op niveau 2 gegeven worden. Dit houdt in dat je al een basiskennis Engels hebt, bijvoorbeeld omdat je televisie kijkt in het Engels of je luistert regelmatig naar Engelse muziek. Weet je niet precies welk niveau je hebt? Probeer dan eerst eens wat gratis niveau 2 lessen uit of neem contact met ons op zodat we samen je niveau kunnen bepalen.

Meer info?

Meer informatie volgt snel, hou dus de website goed in de gaten.