Coaching

Kan je nog wel wat hulp gebruiken? Wij helpen je met online bijlessen via Skype voor vakken waar je moeite mee hebt. De vakken waar we op dit moment bijles voor aanbieden zijn:

  • Engels

De eerste bijles is altijd gratis. Dan gaan we kijken of het klikt en wat we voor elkaar kunnen doen. Ook gaan we persoonlijke leerdoelen opstellen: Wat wil je bereiken met de bijlessen? Dit kan voor de volgende toets zijn, of voor de rest van het schooljaar. Aan deze leerdoelen gaan we werken. We maken gebruik van de lessen van EasierStudy, maar ook ander lesmateriaal, bijvoorbeeld jouw eigen lesboeken of examens. Je bijlesgever is altijd een docent of een docent in opleiding, zodat je de beste begeleiding krijgt. De bijlessen worden in blokken van 1 of 2 uur gegeven.

Huiswerkhulp

Heb je moeite met het plannen van je huiswerk? Daar kunnen we wat mee! Huiswerkhulp helpt je met het plannen van je huiswerkweek zodat je nog voldoende tijd overhoudt om leuke dingen te doen. We gaan samen kijken naar hoe je het beste kunt leren voor je toetsen, SO’s of examens en welke leerstijl het beste bij je past. Je hebt ook de mogelijkheid om vragen te stellen over de stof en de stof te laten overhoren om te kijken hoe goed je het kent. De eerste les is gratis, en de huiswerkhulp wordt in blokken van 1 of 2 uur gegeven.

Interesse?

Voor het maken van een afspraak of als je/u meer vragen hebt over de bijles of de huiswerkhulp, neem contact op via bijles@easierstudy.nl

Tarieven

CoachingPrijs per uur
Huiswerkhulp (online)€25
Coaching Engels (online)€25